Pothuajse thelbësore, Microsoft PowerPoint është sigurisht i instaluar tashmë në kompjuterin tuaj. Shtë programi më i përdorur gjerësisht i prezantimit të rrëshqitjeve në botë. Në takime me kolegë ose para klientëve. Ju mund të keni nevojë për këtë kërkesë për të ilustruar pikën tuaj. Asgjë më e mirë për të mbajtur zgjuar audiencën tuaj sesa një prezantim i mirë. Një përzierje harmonike e teksteve, videove dhe imazheve. Përdorimi me shkathtësi i Microsoft PowerPoint. Ju do të jeni në gjendje të zotëroni përmbajtjen dhe formularin. Ndërhyrja juaj do të fitojë peshë shtesë. Informacioni më i mirë i paraqitur në çdo mënyrë nuk ka gjasa të tërheq vëmendjen e kujtdo.

Cilat janë karakteristikat kryesore të Microsoft PowerPoint?

Për t'ju lejuar të prodhoni prezantime të niveli profesional. Gjithçka sillet rreth "Slides" në PowerPoint. Kjo është mënyra se si ta emërtoni në secilën faqe ose rrëshqitje. Të gjitha elementet multimedia dhe të shkruara që do t'i gruponi së bashku. Për të marrë saktësisht rezultatin që dëshironi. Ju keni mundësinë për të rregulluar në detaje vendin e secilit objekt në dokument. Ashtu si softverët e tjerë në suitë Office. Do të gjeni një numër skedash të shpërndara përgjatë shiritit.

LEXO  Aftësi kyçe për t'u zhvilluar në automatizimin e zyrave

Skedat e ndryshme në Microsoft PowerPoint

 

1. Le të fillojmë me skedën Home.

Inshtë në këtë skedë që elementet që ju lejojnë të prerë dhe ngjitur. Pastaj zgjidhni një font dhe rregulloni paragrafët tuaj. Funksioni që duhet të përdoret për të organizuar paraqitjen e sllajdeve tuaj, gjendet gjithashtu këtu.

2. Pastaj në të majtë të saj, skeda File.

Të gjitha opsionet e zakonshme janë mbledhur këtu. Hapni, ruajeni, shtypni, mbyllni dhe pjesën tjetër.

3. Atëherë le të vazhdojmë me një skedë shumë të rëndësishme: Futja.

Kur doni të prezantoni një element në rrëshqitjen tuaj. Klikoni në skedën e futjes dhe shtoni atë që dëshironi. Imazhe, video, grafikë, atëherë gjithçka që mund të jetë e dobishme për të përmirësuar prezantimin tuaj.

4. Tani le të shkojmë në skedën Krijimi.

Pasi në skedën e krijimit do të shihni një grup tematikash dhe mënyrash ngjyrash. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të zgjidhni një sfond për rrëshqitjen tuaj.

5. Le të vazhdojmë me skedën Transition.

Për të përparuar nga një rrëshqitje në tjetrën me stil. Do të gjeni pasi të klikoni në Tranzicion. Një numër mbresëlënës i tranzicioneve. Duke filluar nga klasik i shkrirë në origami përmes morfozës.

6. Në të njëjtën mënyrë, skeda Animime

Inshtë në këtë skedë që gjithçka që ju nevojitet për të fazuar çdo përbërës të integruar është e vendosur. Ju keni mundësinë e konfigurimit të saktë të pamjes së secilit prej tyre në rrëshqitje.

7. Menjëherë pasi të lëvizni lart shiritin, skeda Slideshow

Ashtu si në një prezantim të vërtetë. Ju mund të shihni pamjen e saktë të secilit prej rrëshqitjeve tuaja. Paraqitja vizuale e prezantimit tuaj dhe vazhdoni me modifikimet, ose ndaleni aty.

LEXO  Zbulo AccountKiller, udhëzuesin universal të përdorimit që ju ndihmon të hiqni dorë nga llogaritë e pabindura.

8. Tani le të hedhim një vështrim në skedën Revision.

Kjo është ajo ku ndodhet kontrolluesi i drejtshkrimit. Ju gjithashtu mund të krahasoni dy versione të së njëjtës rrëshqitje dhe të shtoni komente.

9. Në pozicionin e nëntë, skeda Display

Në këtë lokacion, ne jemi duke punuar në nivelin e zmadhimit. Në llojin e shfaqjes së rrëshqitjes apo edhe atë që ndërhyn në maska. Do të gjeni gjithashtu dialogun për makrot.

10. Në fund përfundojmë me skedën Format

Kur ju hap në rrëshqitje tuaj është që ju të klikoni në diçka të redaktueshme. Duket një skedar që ju ofron mjete të ndryshme të adaptuara. Mjetet që zbulojnë veten e tyre janë të ndryshme për një video, tekst, etj.

Mësoni Microsoft PowerPoint duke bërë.

Ju keni vendosur të largoheni me DIY në PowerPoint. Ju dëshironi të bëni fjalime që theksojnë punën tuaj. Dhe la mënjanë përfundimisht, prezantimet me tryezë të palejueshme dhe tinguj të padëgjueshëm. Nuk është e ndërlikuar. Thjesht duhet të marrësh pak kohë për të parë videot që unë ofroj në këtë artikull. Ata do t'ju lejojnë të kuptoni saktësisht se si funksionon PowerPoint. Dhe pak nga pak për të qenë plotësisht autonome në krijimin e sllajdeve të nivelit profesional. Ju do të jepni tuaj audiencë ndjeheni sikur e keni bërë këtë gjithë jetën tuaj. Dhe ndryshe nga një kurs trainimi një javor, të cilin do ta harroni gjysmën pas 15 ditësh. Ata janë në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë. Tri seanca tridhjetë minutëshe, pak praktikë.

LEXO  Fjalë Këshilla Pjesa e Parë - Një Informacion mbi Minat e Artë

Dhe çështja është në çantë.