Print Friendly, PDF & Email

Përpiquni për përsosmëri dhe shfaqni aftësitë tuaja gjuhësore duke trajnuar në mënyrë efektive me Project Voltaire

Projekti Voltaire është një trajnim i përshtatur për t'ju lejuar të përmirësoni gradualisht drejtshkrimin tuaj. Ai synon t'ju ndihmojë të arrini një nivel të caktuar të përsosmërisë në gjuhën frënge. Pasuria e saj kryesore është se ai do t'ju trajnojë efektivisht pavarësisht nivelit tuaj fillestar.

Falë pasurisë së përmbajtjes së saj, ky trajnim i personalizuar do t'ju lejojë të merrni një rezultat të shkëlqyer me konkursin e famshëm. Duhet të theksohet se rekomandohet nga organizata që lëshon certifikatat Voltaire vetë! Kjo platformë origjinale dhe inovative ju ofron shansin më të mirë për të optimizuar aftësitë tuaja të drejtshkrimit. Kjo duke dhënë një teknologji unike të të mësuarit ende pak të njohur. Ajo quhet "Mbërthimi memorial" dhe synon të rrisë kapacitetin tuaj të kujtesës.

Një përmirësim në frëngjisht për të arritur një nivel të mirë të drejtshkrimit dhe për të forcuar kredibilitetin e saj me shkrim

Duhet të kuptohet se një komandë e mirë e gjuhës frënge është gjithmonë një pasuri shtesë për të bindur një punëdhënës që të punësojë ty. Edhe nëse shkrimi nuk është aktiviteti juaj kryesor, ju do të duhet të dini se si ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të shkruar një letër anulimi, ose për të kthyer një raport takimi për shembull.

Detyrimi është edhe më i fortë nëse puna juaj përfshin një marrëdhënie të drejtpërdrejtë me komunikimin me shkrim. Dhe është e qartë se ky është rasti për shumë profesione, të gjitha sektorët e kombinuar. Dituria se si të shkruhet në mënyrë korrekte duke përdorur rregullat delikat të ciklit të lartë të gjuhës së Molière mund të bëjë të gjitha ndryshimet.

LEXO  Shablloni i letrës së llogarisë së kursimit të kohës për ta shkarkuar

Disa fjalë mund të kenë nevojë që pak më shumë mendime të shkruhen në mënyrë korrekte. Ndiqni kurs i mirë francez është ndoshta duke u bërë kritike në një kohë kur texting përditshme fiton terren kundër përdorimit të caret. Rihapni bazat e Gramatikës franceze duke ndjekur trajnimin intensiv online të ofruar nga Projet Voltaire. Rregullat më teknike të drejtshkrimit nuk do të kenë asnjë sekret për ju.

Kurset e mësimit elektronik për mësimin më të mirë të rregullave të ciklit të lartë me teknologjinë e Ankorimit.

Me udhëzime për e-mësim dhe teknologji revolucionare për të rritur kujtesën tuaj drejtshkrimore, do t'ju duhet të përgatiteni për t'u thënë lamtumirë gabimeve të të gjitha llojeve. Pavarësisht nëse është një gabim i sintaksës bruto ose një lëshim i thjeshtë i pikësimit, Memorandum Anchoring është një metodologji e të mësuarit që synon t'ju japë maksimumin e mjeteve mnemonike për të pasur një drejtshkrim të mirë vazhdimisht.

Projekti Voltaire synon t'ju japë të gjitha kartat në duart tuaja për të pasur sukses në konkursin legjendar. Duke ndjekur seriozisht trajnimin e ofruar nga platforma, është e qartë se nuk do të hezitoni kurrë më në lidhje me drejtshkrimin e një fjale. As mbi bashkimin e një foljeje. Në varësi të nivelit tuaj, ju do të përfitoni nga trajnimi gjithëpërfshirës për t'u siguruar që të arrini një rezultat të shkëlqyeshëm në provimin tuaj dhe të merrni Certifikatën e Volterit.

Një mësim i plotë për shkrime cilësore dhe të pastra, pavarësisht vështirësive të gjuhës franceze

Për disa njerëz, frëngjishtja është pak si një gjuhë e huaj. Fajësoni atë në të gjitha specifikat e drejtshkrimit francez. Përkundër gabimeve të shumta të bëra nga shumë prej nesh, Projet Voltaire na ofron pedagogji me metoda më moderne të memorizimit.

LEXO  Përmirëso aftësitë tuaja të shkrimit

Oferta e premtuar nga platforma nuk ndalet thjesht për gabimet e përbashkëta që bëjnë të gjithë. Nxënësit e tyre shoqërohen me pedagogji që të përpiqen për përsosmëri mbi të gjitha, dhe asnjë faj nuk do të kursehet. Edhe gramatika merr gradën e saj. Projekti Voltaire na mëson, pak nga pak, të gjitha truket më efektive në mënyrë që të mos gabojmë në lidhje me përputhjen e tezave të foljeve të parregullta, për shembull. Një rregull i thjeshtë i nivelit të Brevet des colleges për t'ju bërë të dalloni në botën profesionale.

Projekti Voltaire ju ndihmon të merrni një certifikim Voltaire falë një të mësuari në internet

Projet Voltaire ofron një trajnim shumë të plotë online. Do t'ju duket revolucionare për ju të plotësoni disa boshllëqe, por gjithashtu të bëni një hap prapa në progresin që keni bërë. Kjo ofertë e papërvojë trajnimi me siguri do të pajtojë ju me të gjithë kthesën më komplekse të dënimeve. Çdo gjë është bërë për t'ju ndihmuar të merrni një shenjë nderi në garë. Secili kurs është i personalizuar për të vlerësuar individualisht aftësitë drejtshkrimore të secilit nxënës.

Projekti Voltaire kombinon trajnimin e plotë arsimor dhe garancinë e përsosmërisë në një ofertë të vetme. Rekomanduar nga organizata që jep vetë certifikatat e vlefshme, programi i tij i trajnimit gëzon një reputacion të shkëlqyeshëm në këtë sektor. Nxënësit kanë të gjitha mjetet që duhet të përmirësohen çdo ditë dhe të mësojnë gjëra të reja gjatë gjithë kohës.

Një provë e njohur e drejtshkrimit për të rritur punësimin tuaj

Njohja e rregullave themelore të tipografisë ose të qenit në gjendje të identifikoni një pleonazëm nuk janë vetëm aftësi anekdotale. Kuptoni nga kjo se ato nuk do të jenë të dobishme për ju vetëm për të marrë Certifikatën e Volterit. Një azhurnim i thjeshtë do t'ju lejojë mbi të gjitha të merrni një rezultat më të lartë. Dhe ne e dimë shumë mirë që bërja e më pak gabimeve drejtshkrimore mund të luajë një rol vendimtar në jetën tuaj profesionale. Sidomos nëse kërkoni të aplikoni për një punë së shpejti.

LEXO  Dërgoni një email te mbikëqyrësi juaj: çfarë lloj formule të sjellshme të përdorni?

Aftësitë gjuhësore të fituara me ndihmën e Projektit Voltaire do t'ju lejojnë të shtoni një linjë shumë interesante në CV tuaj. Sidoqoftë, nuk ka dyshim se ju do të përfitoni domosdoshmërisht në sytë e rekrutuesve. Pasi të keni imunitet ndaj gabimeve të pakujdesshme dhe gabimeve të theksit ose mbiemrave të pandryshueshëm, do të jeni në gjendje të përshtypni shefin tuaj të ardhshëm. Kjo me siguri do të nënshtrohet nga aftësitë tuaja për të kontrolluar më mirë drejtshkrimin se sa një korrektor automatik. Një aftësi kyçe që do t'ju japë mundësinë për t'i dhënë kredibilitet menjëherë kompanisë që ka bërë vendimin e mençur për t'ju mirëpritur në radhët e saj.