Sfidoni ANSSI, FCSC lejon të gjithë lojtarët, të rinj dhe të vjetër, të testojnë aftësitë e tyre në një shumëllojshmëri të gjerë testesh të kryera nga ekspertët e ANSSI. Nëse jeni nga 14 deri në 25 vjeç, mund të provoni t'i bashkoheni edhe ekipit kombëtar që do të përfaqësojë Francën në edicionin e vitit 2022 të kompeticionit evropian.

Merrni pjesë në konkurs në faqen e internetit të FCSC!
Regjistrimi do të hapet së shpejti në këtë adresë: https://france-cybersecurity-challenge.fr/

Konkursi kombëtar

Dy mënyra regjistrimi për të marrë pjesë në FCSC:

Për lojtarët e moshës 14 deri në 25 vjeç që duan të bashkohen me ekipin e Francës dhe të marrin pjesë nëSfida Evropiane e Sigurisë Kibernetike (ECSC): kategori junior dhe senior. Për të gjithë entuziastët e tjerë: jashtë kategorisë

Do të përballeni me rreth dyzet teste të shumëllojshme dhe të larmishme, si për nga vështirësia ashtu edhe për aftësitë, në kategoritë Crypto, Reverse, Pwn, Web, Forensics, Hardware etj. FCSC është një konkurs i hapur për të gjithë: ngjarjet janë krijuar posaçërisht për ata që janë të rinj në botën e CTF-ve dhe dëshirojnë të mësojnë disa baza!

Këto ngjarje do të postohen në internet që nga dita e parë dhe ju do të mund të merrni pjesë në çdo kohë.