Ky është një kurs ekspres për fillestarët. Ky kurs do t'ju lejojë të mësoni 46 shprehje të thjeshta dhe të shkurtra që përmbajnë çdo hiragana si dhe 46 onomatope të përdorura gjerësisht që përmbajnë çdo katakana.

Falë ilustrimeve të animuara, një kolonë zanore të regjistruar me zërin e një mësuesi vendas japonez dhe titra në frëngjisht, do të mësoni lehtësisht dhe shpejt 46 shprehje të thjeshta dhe 46 onomatope që do t'ju lejojnë të filloni menjëherë bisedën tuaj të parë në japonisht.

Do të mësoni të thoni: Faleminderit. Unë do të ha. jam i lumtur. Me fal ? Kjo është e shijshme. Përshëndetje. zjarr! Ju lutem ejani. Ma jep te lutem. Jo faleminderit. Përshëndetje. Mirupafshim. Heshtje! me pelqen ti. Mjeshtër! I shoh. Le të hamë ! Nuk është kjo. Jam i lodhur. Moti është i këndshëm. Në asnjë mënyrë. Cfare eshte ajo? Shpëtoni veten! Është e vakët. Unë shkoj në shtrat. Le të pimë! I gëzuar. Më jep një, të lutem. Më jep dy, të lutem. Është e pazakontë. Eshte e vertete……..

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Përmirësoni produktivitetin dhe arrini qëllimet