Ka një mijë dhe një arsye për të humbur durimin tuaj në punë.
Dosjet që grumbullohen në tavolinën tuaj, shefi juaj nuk kupton fare një koleg që nuk duket të jetë duke adoptuar një qëndrim të mirë.

Këtu janë disa ide për të mos vuajtur më shumë nga eksitim në punë dhe për të kaluar ditë pune të qeta dhe të qeta.

Merrni një hap prapa nga një situatë e bezdisshme:

Gjëja e rëndësishme është të mos zemërohesh kur të vijë një situatë e bezdisshme.
Përkundrazi, ne duhet të relativizojmë dhe të themi se ky moment është vetëm i përkohshëm dhe se për pak orë gjithçka do të jetë më mirë.
Frikësimi na bën të humbasim aftësinë tonë të mprehtë, të pamundur për të reflektuar dhe reagojnë në mënyrë të përshtatshme kur dikush është i mërzitur.
Pra, ne marrim pak distancë me atë që po ndodh dhe ne i bëjmë vetes disa momente për të zvogëluar presionin.

Dëgjoni muzikën:

Nëse keni mundësi të punoni në një zyrë private, ju do të jeni në gjendje të transmetoni muzikë pa u shqetësuar kolegët tuaj.
Nëse, përkundrazi, ju punojnë në hapësirë ​​të hapur, zgjedhin për kufje.
Muzika ju lejon të relaksoheni dhe të relaksoheni mjaft shpejt me kusht sigurisht që të zgjidhni një muzikë relaksuese.
Nuk e mendojmë sa duhet, por të rrëmbyerit nga disa melodi muzikore bën mrekulli për moralin tonë.

LEXO  Si të dëgjosh në mënyrë efektive?

Qëndro pozitive:

Miratimi i një gjendje pozitive mendore do t'ju lejojë të menaxhoni më mirë nervozizmin në punë.
Për këtë, mëso të zhvillosh mendime pozitive.
Kur një situatë ju pengon, jeni të mbingarkuar me punë, nuk dini të përgjigjeni të gjitha emailet tuaja, të gjitha kërkesat, të gjitha rastet e urgjencës: qëndroni pozitivisht dhe pyesni veten se si ta përmirësoni situatën? Shpesh urgjenca nuk është një!

Shmangni pije emocionuese:

Kafeina është e njohur për efektin e saj aktiv, por nuk është ajo që është më e mira për nervat.
Ajo ju mban zgjuar dhe rrit produktivitetin tuaj, gjithashtu prodhon adrenalin dhe rrit ndjenjën e stresit.
Zhdukeni veten me kafeinë dhe kafeinë, pije pak pije të butë dhe preferoni pije jo të caffeinated.

Gjumi, çelësi për të qëndruar i qetë në punë:

Mungesa e gjumit është shpesh shkak i nervozizmit të tepruar.
Kjo është arsyeja pse nuk duhet të neglizhosh gjumin, sepse të gjesh mjaft gjumë do të shmangësh mërzitjen dhe vendosjen e ideve tuaja në rregull.