Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Ueb aplikacionet janë bërë të domosdoshme dhe kanë sukses të madh në botën e biznesit për shkak të fleksibilitetit, ergonomisë dhe lehtësisë së përdorimit. Në të njëjtën kohë, ato krijojnë probleme të ndryshme sigurie.

A jeni një administrator i sistemeve të informacionit që kujdeset për sigurinë e aplikacioneve në internet në organizatën tuaj? A përdorni aplikacione ueb çdo ditë, por jeni të shqetësuar për sigurinë e të dhënave dhe aplikacioneve që ju aksesoni përmes internetit? A jeni një zhvillues që dëshironi të integroni sigurinë në aktivitetet tuaja të zhvillimit?

Ky kurs do t'u përgjigjet pyetjeve tuaja. Me të, do të njiheni me sa vijon:

– Koncepti dhe rëndësia e sigurisë së aplikacionit

– Zhvilloni praktikat më të mira për të reduktuar rrezikun e cenueshmërisë.

– Një qasje gjithëpërfshirëse ndaj sigurisë që përfshin kriteret e mësipërme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Udhëzues për të përvetësuar në mënyrë kalendarike dhe planifikimin e takimeve