Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Dëshironi të mbroni infrastrukturën e kompanisë suaj? Dëshironi të mbroni sistemet tuaja të TI-së, aplikacionet tuaja, rrjetet ose arkitekturën tuaj?

Trajneri juaj është një menaxher sigurie dhe drejtor teknik për një kompani që zhvillon drone. Në këtë kurs, ai ju tregon se si të siguroni sistemet, rrjetet, sistemet dhe aplikacionet tuaja kompjuterike.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→