Ndiqni një trajnim për të zhvilluar pasionin tënd me Elephorm

Elephorm është një faqe që ofron kurse të ndryshme në internet që përqendrohen në pasionet digjitale. Natyrisht, ka kurse që mbulojnë tema frymëzuese si dizajni grafik, redaktimi i audios, inkuadrimi ose redaktimi i videos. Falë një platforme interaktive dhe argëtimesh dhe mësimdhënieje të zhytura në video, secili nxënës mund të rrisë njohuritë e tij me një shpejtësi monumentale.

Dhe kjo pa bërë as përpjekjen më të vogël. Në fund të fundit, siç tha me mençuri Konfuci: "Zgjidhni një punë për të cilën jeni të pasionuar dhe nuk do t'ju duhet të punoni asnjë ditë në jetën tuaj". Kjo fjalë e urtë pasqyron të gjithë strategjinë e biznesit të Elephorm. Faqja bën çdo përpjekje për t'ju lejuar të zotëroni në mënyrë të përsosur një numër të mirë aftësish thelbësore në botën e sotme të punës. Diçka për t'u dhënë shpresë njerëzve që dëshirojnë të jetojnë nga pasioni i tyre.

Një platformë MOOC për entuziastë

Ajo që e bën Elephorm një platformë MOOC jo si të tjerat është mbi të gjitha fakti se pasioni është në qendër të shqetësimeve të tij. Duajeni atë që mësoni, për t'u siguruar që ta kuptoni mirë. Ky është, sipas organizatës së trajnimit, çelësi për një mësimdhënie edukative të plotë dhe intuitive. Faqja jo vetëm që ju përforcon aftësi kompjuterike duke ju ofruar përmbajtje të dobët dhe sipërfaqësore.

Edhe mësuesit janë entuziastë. Dhe ato u drejtohen kryesisht entuziastëve të tjerë. Pra, ata flasin të njëjtën gjuhë! Shkëmbimi është një pikë e fortë e Elephorm e cila bën gjithçka që është e mundur për të maksimizuar diskutimet midis nxënësve dhe trajnerëve. Ju përfitoni nga një arsim i plotë në distancë pa vuajtur izolimin social që shpesh lidhet me kurset e mësimit elektronik. Një hir i pabesueshëm, kur di vendosmërinë e nevojshme për t'i shkuar deri në fund këtij lloj kursi.

Klasa e fun për të mësuar për të zotëruar shumë programe

Qoftë programe të redaktimit të videove (me softuer si Adobe Premiere pro) ose përpunim fotografish (me Photoshop CC thelbësor), do të keni akses në një grup të tërë kursesh që mund t'i konsultoni në çdo kohë. Kështu, ju do të jeni në gjendje të ndërtoni një kurs trajnimi të personalizuar, të përshtatur në mënyrë të përkryer me nivelin tuaj për t'ju njohur me softuerin më teknik.

Bota e krijimit dixhital nuk do të ketë më asnjë sekret për ju nëse planifikoni të bëheni një dizajner grafik, inxhinier zëri, programues ose redaktues video. Këto profesione të së ardhmes bëhen të aksesueshme nga trajnimet e ofruara nga Elephorm. Gjithçka që duhet të bëni është të filloni në mënyrë që të realizoni ëndrrën e të jetuarit nga pasioni juaj.

Trajnimi në distancë pa asnjë kufizim

Programet e trajnimit me video mund të aksesohen nga kudo me një lidhje interneti. Prandaj, ato janë në dispozicion për konsultim në çdo kohë. Në këtë mënyrë, ju keni akses në të gjitha trajnimet Elephorm pa kufizime. Të gjitha abonimet ju garantojnë konsultim të pakufizuar të platformës.

Prandaj është një mundësi shumë unike për të qenë në gjendje të merrni të gjitha kurset online që ju interesojnë më shumë në çdo kohë. Tani askush nuk rrezikon të bëjë një gabim në zgjedhjen e kursit të tij, pasi mund të provoni gjithçka!

Një mënyrë për të pasuruar njohuritë tuaja në fushat që ju interesojnë

Mbi 40 mësime janë në dispozicion në Elephorm. Prandaj janë po aq mundësi për të nisur një fillim në fushat që ju frymëzojnë. Mos kini frikë t'i jepni fre pasioneve tuaja më të thella. Përfitoni nga trajnimi i personalizuar bazuar në shijet dhe interesat tuaja. Kush tha që të mësuarit në internet nuk ishte argëtuese?

Të gjitha aftësitë që mund të përsosni në Elephorm do të jenë thelbësore nëse keni një shpirt krijues. Kurset e ofruara në të vërtetë mund të jenë shumë të dobishme në një numër të mirë tregti. Pasurimi i njohurive tuaja, përveç të qenit i thjeshtë dhe i shpejtë, mund t'ju lejojë të shtoni aftësi interesante për zgjerimin e rinisë suaj.

Elephorm ju ndihmon të zhvilloni kujtesën e vërtetë të elefantit!

Duke ofruar trajnime që synojnë mbi të gjitha entuziastët, Elephorm po adopton një strategji komerciale krejtësisht të pazakontë. Aty ku MOOC-të e tjera fokusohen në të bindur se do të gjeni një punë, Elephorm fokusohet më shumë në anën emocionale të mësimit që dëshironi të ndiqni. Platforma gjithashtu ka sukses në arritjen e ofrimit të videove të plota dhe pothuajse hipnotike.

Falë cilësisë së mësimdhënies pedagogjike të ofruar nga trajnerët, mbajtja e informacionit bëhet lojë e fëmijëve. Me siguri do ta gjeni veten duke mësuar njohuritë përkatëse nga mësuesit tuaj në mësimet e tyre video. Nëse dëshironi të merrni njohuri të reja sa më shpejt të jetë e mundur, Elephorm do t'ju kënaqë 100%. Pafundësia e katalogut të tij ju lë zgjedhjen për të zgjeruar njohuritë tuaja në çdo lëndë që kërkon një minimum kreativiteti. Trajnohuni shpejt, lehtë, për punën që ju bën të ëndërroni.

Një abonim i plotë me një kosto më të ulët

Pavarësisht nëse zgjidhni një abonim mujor për të testuar shërbimin, ose zgjidhni ofertën vjetore, mos kini frikë të hyni në borxhe për të financuar arsimin tuaj. Do t'ju kushtojë vetëm rreth njëzet euro në muaj. Kjo shumë duket relativisht e vogël duke marrë parasysh madhësinë e katalogut të trajnimit video të Elephorm. Mbani mend: dhjetëra mijëra mësime janë të disponueshme nga kudo dhe në çdo kohë.

Raporti cilësi/çmim i platformës është i vështirë për t'u konkurruar. Oferta mujore ju lejon të testoni funksionalitetet e ndryshme të faqes. Kjo është për të testuar cilësinë e trajnimit në ueb që gjendet atje. Prandaj është një paketë shumë e përshtatshme nëse dëshironi të testoni Elephorm për të gjykuar cilësinë e kurseve të tij, përpara se të zgjidhni për një angazhim afatgjatë për të përsosur të gjitha aftësitë tuaja teknike dhe krijuese.