Prezantimi i Udemy France: Kurse online falas

Është tepër e vështirë të gjesh një opinion përkatës, apo edhe më keq, një dëshmi që është vërtet autentike për Udemy France. Shihni vetë duke pyetur një motor kërkimi për këtë! Me siguri do të hasni në një numër të vogël artikujsh pothuajse të gjithë të shkruar posaçërisht për lexuesit anglishtfolës.

Eshtë e panevojshme të thuhet, nëse nuk jeni plotësisht dygjuhësh… Asnjë prej tyre nuk do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë të merrni një ide të qartë të potencialit real të Udemy, si dhe të cilësisë së përgjithshme të kurseve online që gjenden atje.

Një platformë MOOC që vazhdon të zgjerohet dhe ende asgjë nuk dihet

Udemy është një kompani që rritet ditë pas dite, duke mos pushuar kurrë së foluri në shtyp. Inovative dhe ambicioze, është konkurrenti kryesor i udhëheqësit kombëtar dhe "Made in France": OpenClassRoom. E njohur në të gjithë botën, tërheq në mënyrë të pashmangshme gjithnjë e më shumë studentë në radhët e saj, të gjithë të etur për të mësuar me kosto të ulët.

LEXO  Financimi i trajnimit tuaj profesional, udhëzues praktik

Por edhe nëse oferta e propozuar duket shumë tërheqëse, është e pamundur të regjistrohesh pa marrë më parë opinionin e atyre që i janë nënshtruar, ose pa u siguruar për reputacionin e saj të mirë. Pra, në një përpjekje për të korrigjuar këtë mungesë të dukshme dhe shqetësuese të informacionit në Net, këtu është një prezantim i plotë i Udemy.

Çfarë është Udemy?

Udemy është një platformë amerikane MOOC (Massive Open Online Courses). Nuk e prezantojmë më në anën tjetër të Atlantikut. Në faqe, ka një mori kursesh për të gjitha lëndët e mundshme dhe të paimagjinueshme, secila vetëm për dhjetë apo edhe njëzet euro.

Supermarketi pothuajse "zbritje" në kurset e e-learning

Arsyeja e zhurmës që Udemy ka bërë në Shtetet e Bashkuara është padyshim katalogu i saj titanik. Në kohën kur shkruhen këto rreshta, Udemy France shfaq me krenari rreth 55 kurse në banak.

Një numër rekord, pothuajse astronomik, sidomos kur krahasojmë këto shifra me ato të konkurrentëve në këtë sektor. Në përgjithësi, FLOATs (MOOCs në Frëngjisht - Online Training Open to All) kanë vështirësi të kalojnë pesëdhjetë ose më shumë kurse të njëkohshme.

Po në lidhje me fillimin duke postuar kursin tuaj në Udemy?

Ndoshta keni diçka për të mësuar pjesën tjetër të botës? Nëse keni ekspertizë, e cila është më shumë në një fushë që ju magjeps, duhet të dini se keni mundësinë e ofrimit të trajnimit tuaj online në platformë.

Në të vërtetë, në Udemy, çdokush mund të regjistrohet si trajner dhe të ofrojë kurset e veta. Disa mësues, MOOC-et e të cilëve frekuentohen mirë, madje arrijnë të fitojnë një shtesë të shkëlqyer rroge. Është fakti që të gjithë mund të ndajnë njohuritë e tyre atje që e ka lejuar Udemy të zgjerojë katalogun e saj ditë pas dite.

LEXO  Si funksionon, regjistrimi dhe 3 kurset kryesore të mësimit në distancë të diplomave

Një mënyrë e shkëlqyer për të zgjeruar njohuritë tuaja me një kosto më të ulët

Kjo nuk ndodh sepse Udemy France i mirëpret krahëhapur të gjithë njerëzit që dëshirojnë të ofrojnë MOOC-in e tyre, se ata janë të një cilësie të dobët. Në fakt është krejt e kundërta. Nuk është e pazakontë të zbulohen copëza të shenjta atje. Avantazhi i kësaj zgjedhje gjigante kursesh është se është e mundur të mësosh absolutisht gjithçka në Udemy.

Ekzistojnë një grumbull kursesh për të mësuar të vizatoni, trajnimi për të mësuar se si të stërvitni qenin tuaj ose të mësoni ndihmën e parë. It'sshtë kjo ofertë e pafund, pothuajse e paarsyeshme që me të vërtetë e veçon Udemy nga konkurrentët e saj. A doni të fitoni njohuri të reja? Cilado zonë që dëshironi, padyshim që do të gjeni atë që kërkoni në këtë platformë.

Dallimet në mes Udemisë angleze dhe Udemisë franceze

Nëse bëni një hap dhe zgjidhni të regjistroheni në versionin francez të Udemy, do të zbuloni shpejt me tmerr se më shumë se 70% e kurseve online të disponueshme për ju janë vetëm në anglisht. Mos bej panik. Gjithçka është normale. Nuk duhet të harrojmë se MOOC-të vijnë direkt nga Shtetet e Bashkuara!

Ky nuk është rezultat i një gabimi kompjuterik ose një gabimi nga ana juaj kur plotësoni profilin tuaj. Ju duhet të kuptoni se Udemy është nisur për të pushtuar botën. Çfarë mund të jetë më normale në këtë rast, sesa të ofrohen kurse në gjuhën më të mirëkuptueshme në botë?

LEXO  Maxicours: referenca e tutoring online lirë

Olivier Sinson, bosi i Udemy France, për të pushtuar gjashtëkëndëshin

Nuk mund të deshifroni një fjalë të vetme në anglisht? Dijeni që Olivier Sinson, kreu i Udemy France personalisht, e merr temën shumë seriozisht. Kohët e fundit ai gjithashtu njoftoi se dëshironte, në një afat të gjatë, të ofronte sa më shumë kurse në Francë. Prandaj është një bast i sigurt që nuk do të ndalet me kaq. Katalogu frëngjisht-folës me siguri do të vazhdojë të rritet me kalimin e kohës.

Tashmë në vitin 2017, Olivier Sinson kishte marrë tashmë trajnime dixhitale për të konkurruar me OpenClassRoom. Nëse nuk e njihni këtë konkurrent të Udemy, ai nuk është as më shumë e as më pak se lideri i tregut të FLOATs në Francë. Atëherë kishim parë një bollëk të kurseve të mësimit në distancë që lulëzonin gjatë vitit në Udemy. Megjithatë, ata ishin të fokusuar kryesisht në temën e IT, dixhitale dhe programimit. Kjo për të hijezuar platformën e Mathieu Nebra. Të gjitha këto kurse trajnimi online, natyrisht, ofroheshin tërësisht në frëngjisht.

Udemy France është larg përfundimit të zgjerimit

Vë bast se për vitin 2018, Olivier Sinson do të vazhdojë të bëjë zgjerimin e katalogut të MOOC-ve që flasin frëngjisht një prioritet në strategjinë e tij tregtare. Sidoqoftë, mbani mend se ju mund ta ndihmoni atë me këtë detyrë të rëndë duke ofruar vetë kursin tuaj në platformë.

A nuk është kjo një mundësi e shkëlqyer për të nisur një përvojë të re pasuruese?