Print Friendly, PDF & Email

A doni të filloni një kurs trajnimi, por nuk dini si? Ndërsa projektet profesionale ndryshojnë (rikualifikimi, azhurnimi dhe marrja e aftësive, etj.), Disa pyetje duhet të bëhen para fillimit të trajnimit. Këtu janë këshillat tona për të filluar mirë.

Merrni kohë për të menduar

Ideja e rikualifikimit po kalon nëpër kokën tuaj për disa muaj? A ju pëlqen puna juaj, por doni përgjegjësi të tjera? Të pushuar së fundmi, doni të shtoni një tel të ri në harkun tuaj? Secili profil dhe secila situatë është unike. Sidoqoftë, para se të filloni një proces trajnimi, është e nevojshme të merrni kohë për të reflektuar në mënyrë që të bëni një përmbledhje të aftësive dhe dëshirave tuaja, por gjithashtu të hidhni një vështrim në tregun e punës dhe të rendisni sektorët që po rekrutojnë. Atëherë jeni të lirë të drejtoheni drejt një vlerësimi aftësish ose një Këshilli të Zhvillimit Profesional (CEP). Ose, nëse jeni një punëkërkues, merrni një Vlerësim të Shkathtësive dhe Aftësive Profesionale (ECCP) ose regjistrohuni në seminar ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Sfidat teknologjike të qyteteve inteligjente pjesëmarrëse