Print Friendly, PDF & Email

Përshkrim

Çfarë është Systeme io?

Nuk e dini akoma Sistemi Io ? Soshtë kaq e gjatë për të bërë hyrjet. SIO është një aplikacion i krijuar dhe zhvilluar nga Francezët Aurelien Amacker, sipërmarrës në internet i njohur për sukseset e tij të biznesit. Toolshtë mjeti referues në Francë, për t'ju lejuar të krijoni dhe menaxhoni plotësisht një biznes në internet. Vëllai i vogël francez i ClickFunnels.

Njohur nga përdoruesit e saj për të qenë një zgjidhje globale dhe intuitive prandaj shumë e lehtë për tu trajtuar. Systeme io bashkon shumë funksione të cilat azhurnohen, zgjerohen dhe përmirësohen vazhdimisht.

Avantazhi i saj më i madh? Çmimi i tij jashtëzakonisht tërheqës!

Ja se çfarë mund të bëjmë me SIO, ndër të tjera:

  • Krijimi i lehtë i tuneli i shitjeve, kap faqet, format, fushatat e postës elektronike në mënyrë që të fitojë shpejt një audiencë për t'i shndërruar ata në klientë;
  • Mundësia e krijoni trajnimin tuaj online jashtëzakonisht shpejt dhe për ta shitur atë në Internet falë mjeteve të pagesës;
  • Hyrja e drejtpërdrejtë në tuajin statistikat e hollësishme për të bërë një vlerësim të biznesit tuaj;
  • Vendosja juaj programi i bashkëpunimit.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bëhuni menjëherë më PRODUKTIV (në 2021)