Çdo ditë ne jemi të ballafaquar me të reja aplikimet thelbësore në jetën tonë të përditshme, e cila do të bëhet e vjetëruar disa vjet më vonë, dhe kjo, si në fushën private ashtu edhe profesionale.

Pavarësisht nëse është një program kompjuterik, një aplikacion apo një uebfaqe e thjeshtë, këto shërbime pothuajse të gjitha kërkojnë pa përjashtim që të krijojnë një llogari dhe ndonjëherë është një sherr i vërtetë për të fshirë këtë llogari kur nuk e bëni 'nuk ka më nevojë për të!

Pjesa më e madhe e kohës, aplikacionet luajnë në vështirësinë e fshirjes së një llogarie për të mbajtur informacionin tuaj personal në mënyrë që të rinisni rregullisht, në mënyrë që të ktheheni në përdorimin e shërbimeve të tyre ose nganjëherë t'i shisni ato tek kompanitë e treta.

Në të vërtetë, pa e ditur procedurën e saktë, nganjëherë konfuze për të fshini llogarinë tuaj, shumica e përdoruesve të preferojnë të heqin dorë dhe të lënë informacionin e tyre për ato kompani që vazhdojnë të ngacmojnë, për të përfunduar në postë të pavlerë në rastin më të mirë.

Kjo është arsyeja pse një zgjidhje ka dalë thjesht për t'ju dhënë, pa nevojën e krijimit të një llogarie, të gjitha informatat e hollësishme (në anglisht) për çdo shërbim për të njohur procedurën e mbylljes së një llogarie.

Ky aplikacion, ose më mirë, kjo faqe në internet quhet AccountKiller!

Si funksionon AccountKiller?

AccountKiller.com është thjesht një faqe që liston një maksimum të shërbimeve në forma të ndryshme, të cilat janë veçanërisht të vështira për t'u fshirë ose nuk janë intuitive kur bëhet fjalë për mbylljen e një llogarie.

Kështu ekzistojnë shërbime të ndryshme dhe të larmishme, të tilla si Facebook, Skype ose Tinder. Nëse keni provuar ndonjëherë të mbyllni një nga llogaritë e tyre, ju e kuptoni vlerën e të pasurit një udhëzues të disponueshëm. Ju mund të mos keni pasur sukses dhe përfunduat duke hequr dorë. Nëse është kështu, nuk është vonë, me AccountKiller përsëri mund të merrni hakmarrjen tuaj!

LEXO  Optimizoni përdorimin tuaj të Gmail me shkurtore të tastierës

AccountKiller klasifikon vendet dhe aplikacionet e ndryshme sipas vështirësive të tyre në mbylljen e një llogarie. Ka ngjyra 3 (White, Grey, Black), e bardha ishte më e lehtë dhe e zezë më e komplikuar.

Më shumë sesa një udhëzues, një zgjatje e paralajmërimit?

AccountKiller nuk ndalet në një udhëzues të thjeshtë. Në të vërtetë, faqja ofron shtrirjen e vet, të disponueshme në shumicën e shfletuesve, si dhe në IOS. Kjo shtojcë gjendet nën emrin: AccountKiller SiteCheck.

Interesi i kësaj kërkese nuk është të fshijë llogaritë për ju, por të shërbejë si një orë në nivelin e kushteve për fshirjen e një llogarie në një shërbim të caktuar.

Nëpërmjet kësaj kërkese, nëse doni të regjistroheni diku dhe që faqja është referuar në bazën e të dhënave të AccountKiller (i cili gjithashtu mund të përditësohet nga përdoruesit e tij të cilët kanë mundësi të dorëzojnë një faqe direkt në www.accountkiller.com ), shtesa do t'ju paralajmërojë duke ju dhënë të gjithë informacionin që ju nevojitet për të fshirë shpejt dhe me efikasitet llogarinë tuaj në ditën që dëshironi!