Përshëndetje dhe mirëseardhje në këtë kurs 'Excel'. Si një përdorues i zellshëm i softuerit të paketës së Microsoft, ju sugjeroj të zbuloni dhe/ose të rizbuloni analizën e të dhënave me 'Excel'. E krijuar për të gjithë audiencën, kjo analizë është vërtet e arritshme për të gjithë dhe hap pas hapi do t'ju japë besim ndërsa përparoni.

Ju uroj nje udhetim shume te kendshem.

Duke përdorur një tabelë të të dhënave fillestare (të disponueshme për shkarkim), ju sugjeroj që të mësoni, në këtë kurs, të …:

· në tokë një projekt i analizës së të dhënave (i ripërdorshëm në media e shkarkueshme)

· punë me të dhëna të shembullit real

· SUIVRE disa hapa hap pas hapi4 teknika të ndryshme)

· bëj llogaritje Statistika përshkruese (mesatare, mesatare, maksimum, min + funksioni 'Unik')

· punëdhënës analiza e të dhënave eksploruese në 'Excel' (AED)

· analizuar me formula më të avancuara (funksionet logjike)

· arrij një raport i plotë sintetik (dinamik)

· përgatitësi et shfrytëzuesi Tabelat Excel

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →