Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A jeni përgjegjës për sistemet e informacionit apo punoni si menaxher i sistemeve të informacionit në kompaninë tuaj? A keni nevojë të identifikoni rreziqet për sistemet tuaja të informacionit dhe të zhvilloni zgjidhje për t'i eliminuar ato? Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të kryeni një analizë të rrezikut të sistemeve të informacionit.

Së pari do të mësoni se si të zhvilloni një analizë që merr parasysh kuadrin rregullator ekzistues. Më pas do të jeni në gjendje të ndërmerrni hapa për të identifikuar, analizuar dhe menaxhuar rreziqet e TI-së! Në pjesën e tretë, do të mësoni se si të ruani dhe përmirësoni vazhdimisht analizën e rrezikut.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→