Qëllimi i këtij kursi është të paraqesë studimet arkitekturore në të gjithë larminë e lëndëve të mësuara, si dhe profesionet arkitekturore në shumë aspekte.

Ambicia e saj është të ndihmojë nxënësit e shkollave të mesme të kuptojnë më mirë këtë fushë në mënyrë që të angazhohen në të me njohuri të plotë të fakteve. Ai do t'u japë çelësa studentëve të arkitekturës për të formuluar projektin e tyre profesional. Ky kurs është pjesë e një grupi MOOC-sh orientuese, të quajtura ProjetSUP.

Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs është prodhuar nga ekipe mësimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Kështu që mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Të mësuarit në distancë: nxënësit e formulës kompakte fituan