Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Në shumë organizata, çështjet e shëndetit dhe sigurisë “OHS” trajtohen në mënyra të ndryshme.

Masat e sigurisë janë shpesh komplekse dhe të kushtueshme për t'u zbatuar. Sa më i strukturuar të jetë procesi, aq më i thjeshtë dhe më ekonomik është.

Në këtë kurs, do të mësoni se si zbatimi i masave të sigurisë në vendin e punës mund të rrisë produktivitetin e punonjësve. Mësoni si të parandaloni aksidentet dhe lëndimet në vendin e punës.

Do të mësoni gjithashtu se si të krijoni dokumentin e vetëm që duhet të kenë të gjitha bizneset me më shumë se një punonjës.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  SYNTEC-CINOV: marrëveshja e çmimit fiks për kryerjen e misioneve nuk duhet të ngatërrohet me një çmim fiks ditor!