në këtë tutorial falas do të zbulojmë një plugin WordPress profesionist i cili do t'ju lejojëautomatizoni marketingun tuaj me WordPress.

Kjo shtojcë përshtatet me çdo sit, por do të jetë veçanërisht interesante për ata që tashmë kanë një bazë të dhënash të mirë të postës elektronike dhe ndoshta një softuer emaili, sepse do të hedhim një vështrim në marketing i automatizuar...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  “Konvertimi im profesional erdhi në kohën e duhur dhe filloi një krijim të papritur të vendeve të punës. "