Nëse jeni një punëtor i njohurive, ky kurs falas do t'ju lejojë identifikoni parimet e testuara për të rritur rezultatet tuaja nga kjo mbrëmje.

  1. Ju do të zbuloni 3 parime që Unë kam vite që përdor për të ndërmarrë veprime pa marrë kokën dhe pa vonesë.
  2. Ju do të mësoni se si të përdorni metoda e ndarjes në avantazhin tuaj për të filluar me lehtësi ditët ose projektet tuaja.
  3. Ju mund të zbuloni metoda Komodolee (si dhe sistemi im organizativ minimalist dhe i besueshëm) në mënyrë që t'i jepni përparësi detyrave tuaja dhe të dini…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Siguroni infrastrukturën tuaj