Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A ëndërroni të filloni biznesin tuaj dhe të bëheni një sipërmarrës?

Por procedurat administrative ju trembin dhe nuk dini çfarë të bëni?

Ky kurs është për ju! Unë do t'ju tregoj hap pas hapi se si mund të bëheni një auto-sipërmarrës në Francë, e njohur kohët e fundit si një mikro-ndërmarrje. Është mënyra më e lehtë për të filluar një biznes, veçanërisht nëse sapo po filloni.

Do t'ju tregoj gjithashtu se çfarë duhet të bëni kur krijoni strukturën tuaj. Si e drejtoni biznesin tuaj çdo ditë? Si i plotësoni deklaratat tatimore, dërgoni faturat, mbani librat e kontabilitetit? Si funksionon e gjithë kjo në praktikë?

Ndiqni këtë udhëzues për t'u bërë shpejt një freelancer i arritur.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Bazat e menaxhimit të projektit: Rreziqet