Ky MOOC synon të paraqesë diplomën universitare (DU) Analist i të dhënave të kryer nga Universiteti CY Cergy Paris. Ai përshkruan funksionimin e DU-së, organizatën e saj pedagogjike dhe programin e saj.

Analisti i të dhënave DU trajnon Analistët e të Dhënave të së nesërmes. Ai synon njerëzit që dëshirojnë të fitojnë aftësi që plotësojnë nevojat e një sektori me tension të lartë në tregun e punës. Është një trajnim në numër të vogël i fokusuar në praktikë. Shoqërimi është i personalizuar sipas…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Dëgjoni në mënyrë efektive