Nëse dëshironi të merrni pjesë në zhvillimin e rajonit tuaj dhe të jeni pjesë e jetës bashkëpunuese të Caisse d'Epargne në Ile-de-France, mund të konsideroni të bëheni anëtar. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga avantazhet e ndryshme të ofruara nga banka në rajonin Île-de-France. Le të shohim së bashku se çfarë statusin e anëtarit a la bankë kursimi nga Ile-de-France!

Çfarë do të thotë të jesh anëtar i Caisse d'Epargne?

Bëhuni anëtar i Caisse d'Epargne, mbi të gjitha bëhet fjalë për pjesëmarrje në jetën bashkëpunuese të bankës. Sigurisht, kjo pjesëmarrje bëhet në mënyrë origjinale, ju mundëson të ndani vlerat e bankës dhe të keni shumë avantazhe të cilat u ofrohen vetëm anëtarëve.

Kur jemi anëtar në Caisse d'Epargne, qoftë në Île-de-France apo kudo tjetër në Francë, kjo do të thotë që ju keni aksione në kompaninë ose bankën në fjalë. Kështu, ju bëheni automatikisht bashkëpronar i Caisse d'Epargne në rajonin tuaj. Përveç kësaj, dyert janë të hapura për ju që të mund të përfshiheni shumë më tepër në zemrën e bankës. Në veçanti, ju mund të:

  • të mbështesë bankën dhe angazhimet e saj;
  • marrin pjesë në zhvillimin e territoreve;
  • tregojnë solidaritet;
  • marrin pjesë në jetën bashkëpunuese.

Le të mos e harrojmë gjithashtutë jetë anëtar i Caisse d'Epargne, do të thotë gjithashtu të kesh të drejta dhe detyra, por përfitimet janë shumë më tërheqëse sesa mund ta imagjinoni.

Pra konkretisht kush mundet bëhu anëtar i Caisse d'Epargne në Ishulli i Francës ? Përgjigja është shumë e thjeshtë, të gjithë klientët e Caisse d'Epargne në rajon, qofshin persona fizikë apo juridikë, mund të jenë anëtarë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të regjistroheni në aksione në zemër të bankës së rajonit. Mbani parasysh që anëtari është bashkëpunëtor, kjo do të thotë se është klient dhe bashkëpronar i Caisse d'Epargne!

LEXO  Në cilat dokumente mund të gjeni numrin e kompanisë tuaj?

Për më shumë informacion, mund të hyni në faqe interneti e anëtarëve të Caisse d'Epargne të Île-de-France. Kjo e fundit ju ofron një informacion pak më të saktë dhe do t'ju lejojë të shihni vetë, arritjet e bankës, por edhe angazhimet e saj, veçanërisht në lidhje me të rejat në rajonin tuaj.

Çfarë do të thotë të jesh anëtar i Caisse d'Epargne de l'Île-de-France?

Kur të jesh anëtar në CFondi i kursimeve Ile-de-France, automatikisht do të përfshiheni në jetën e këtij të fundit. Kjo do të thotë, ndër të tjera, se ju do të merrni pjesë në vendime, me të drejtë vote. Ju gjithashtu mund të zgjidhni përfaqësuesit, si dhe administratorët që ju konsideroni përgjegjës, pa harruar kryetarin e mbledhjes së përgjithshme të Caisse d'Epargne de l'Île-de-France.

Një herë në vit do të merrni pjesë edhe në orientimin e asamblesë së përgjithshme, do të keni mundësi të takoni udhëheqës të ndryshëm të Banka e Kursimeve dhe të kenë akses në informacione specifike. Ju gjithashtu do të jeni të ftuar gjatë gjithë vitit në ngjarjet e organizuara nga Caisse d'Epargne.

Në nivel lokal, d.m.th. në Île-de-France, përfaqësuesit diskutoni projektet lokale dhe ofertat e bëra për shoqatat, duke shpjeguar opsionet dhe duke kërkuar mendime nga anëtarë të ndryshëm.

Cilat oferta janë në dispozicion për anëtarët e Caisse d'Epargne në Île-de-France?

Ofertat janë të shumta, për shembull, ekziston një klubi i anëtarëve të cilit mund t'i bashkoheni në çdo kohë. Anëtarësimi në klub është plotësisht falas, është i hapur për të gjithë klientët anëtarë mbi 18 vjeç. Kjo hap dyert për disa zbritje dhe avantazhe në blerjet tuaja. Ju gjithashtu mund të vizitoni faqen për më shumë informacion.

LEXO  Plani i Zhvillimit të Aftësive.Aksionet e Trajnimit të Punëdhënësve për Punonjësit e saj.

Ka edhe të tjera oferta pak më specifike, të tilla si Futureness, e cila fillon ekskluzivisht me seancat e stërvitjes për klientët anëtarë. Ju do të keni akses në një kuti orientimi shkollor, si dhe në atë profesional, për personat e moshës 14 deri në 25 vjeç. Do të kaloni një aplikacion testimi, i ndjekur nga një intervistë dhe një përmbledhje.

Një tjetër ofertë interesante për anëtarët e Caisse d'Epargne në Ile-de-France është walkie parash, është një alternativë për kartën bankare. Sigurisht që ka të bëjë me fëmijët dhe është një portofol që gradualisht i ofron autonomi financiare fëmijës suaj. Me walkie-in e parave, fëmijët tuaj mund të bëjnë blerje të përditshme, ndërkohë që të jenë të sigurt, për shembull, mund të bëjnë blerje në furrën e bukës dhe në dyqanin ushqimor të këndit dhe ju do të jeni gjithmonë të qetë!