Si arriti Ornela, një nënë dinamike 33-vjeçare që jeton afër Rungis, të kalonte nga statusi i Kërkuesit të Punës në Asistentin e Burimeve Njerëzore brenda një viti? Gjithçka gjatë marrjes së diplomës nga IFOCOP dhe administrimin e jetës së tij familjare pa e vënë veten në siklet financiar? Mënyra më e lehtë është t’i bëni pyetjen.

Ornela, ju po e filloni vitin me shumë forcë, pasi që në kohën e kësaj interviste sapo keni gjetur një punë si Asistente e Burimeve Njerëzore!

Në të vërtetë, dhe unë jam shumë i lumtur (buzëqesh). Kjo vetëm përforcon bindjen time se kam bërë zgjedhjen e duhur duke filluar rikualifikimin tim profesional përmes trajnimit.

Ju ndoqët kursin e trajnimit të Asistentit të Burimeve Njerëzore me IFOCOP. Por nga cili univers profesional vini? Dhe cila është rruga juaj fillestare e trajnimit?

Fillimisht isha i paracaktuar për sektorin e turizmit. Pas BAC-it tim të përgjithshëm, unë gjithashtu kisha ndërmarrë një BTS në shitjen dhe prodhimin e turizmit, të cilin për fat të keq nuk pata mundësinë ta vërtetoja, pas një ndryshimi në jetën personale që më bëri të largohem nga Normandia e lindjes për në rajonin e Parisit. Urgjenca e parë ishte atëherë të gjente një punë për të

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  NJË VIT 2021 I SHËNUAR NGA PROFESIONALIZIMI I AKTORËVE DASHKËQYRËS