Çfarë kanë të përbashkët? Të jenë trajnuar, me Përvojat IFOCOP, në profesionin e menaxherit të Komunitetit dhe të ofrojnë, në sajë të projektit të tyre të rikualifikimit, një trajektore të re në karrierën e tyre profesionale. Nicolas, Delphine, Manuel 3 nxënës… dhe 3 histori për një qëllim të vetëm: suksesi profesional.

Manuel GREGORIO

Të stërvitet për të ofruar një jetë të re.

Në këtë fazë, nuk po flasim më për rikualifikim, por për jetë të re! Dinamik në të pesëdhjetat e tij dhe kokë i mbushur me projekte, Manuel ka punuar për gati 30 vjet në fushën e trajnimit profesional për të rriturit, pranë Montargis. Eja "Në fund të një cikli », Siç na shpjegon në preambulën e intervistës sonë, projekti i tij duhet ta çojë atë drejt një rreshtimi të përsosur të planetëve, i cili« domosdoshmërisht »do të ndërthur një jetë stimuluese profesionale dhe një jetë personale përmbushëse. Konkretisht, Manuel dëshiron të bëhet shefi i tij, për të vazhduar punën me Francën ndërsa kthehet të jetojë në vendin e tij të origjinës - Portugali - dhe të mbështesin komunitetet, organizatat dhe bizneset në menaxhimin e reputacionit të tyre elektronik duke marrë përgjegjësinë për rrjetet e tyre sociale.

Një ndjekës i flaktë i rrjeteve sociale që në orën e parë, ai u trajnua me IFOCOP

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Hyrje në fizikën kuantike - pjesa 1