A jeni mjeshtri i praktikës ose mësuesi i praktikantit të studimit të punës në kompaninë tuaj dhe a po pyesni veten se si ta përmbushni më mirë misionin tuaj si mentor? Ky kurs është për ju.

Ne do t'ju udhëzojmë hap pas hapi për të ndihmuar studentin tuaj të studimit të punës të integrohet në kompani, të zhvillojë aftësitë dhe autonominë e tij profesionale dhe të transmetojë njohuritë tuaja në mënyrë efektive. Ne do t'ju ofrojmë gjithashtu mjete praktike për të vlerësuar përparimin e studentit tuaj të studimit të punës dhe për të ndjekur evolucionin e tij.

Roli i masterit ose tutorit të praktikës është një përgjegjësi e rëndësishme që kërkon ekspertizë dhe organizim profesional. Megjithatë, me këshillat dhe mjetet e duhura, ju do të jeni në gjendje ta përfundoni me sukses këtë mision dhe të trajnoni kursantin tuaj për t'u bërë një profesionist i suksesshëm.

Ne do t'ju japim mjete dhe këshilla për të transmetuar njohuritë tuaja tek punonjësi juaj i studimit të punës në një mënyrë efektive. Ne do t'ju shpjegojmë se si t'i përshtatni mësimet tuaja nevojave dhe nivelit të aftësive të tyre dhe si t'u jepni atyre reagime konstruktive për të përmirësuar performancën e tyre. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë se si të vlerësoni rezultatet e programit tuaj të studimit të punës dhe si t'i jepni atij perspektiva për zhvillim në kompani.

Duke ndjekur hapat e këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të bëheni mentor i studentit tuaj të studimit në punë dhe t'i ofroni atij shanset më të mira për sukses në trajnimin dhe karrierën e tij profesionale. Pra, mos hezitoni të filloni dhe të bëheni udhërrëfyes i studentit tuaj të studimit të punës për ta ndihmuar atë të arrijë ambiciet e tij profesionale.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→