Po po, mirë e lexuat! Para se të bëhej një përfaqësuese e shitjeve për efiçencën e energjisë, Anissa ishte asistente dentare në implantologji dhe kirurgji. Dëshmi se çdo rikualifikim është i mundur kur keni qendrën e duhur të trajnimit… dhe një dhëmb të fortë!

Kushdo që fajëson Anisën për mungesën e shkathtësisë, lexoni portretin e saj më poshtë dhe kthejeni gjuhën e tij shtatë herë në gojën e saj herën tjetër! Sepse më e pakta që mund të themi është se kësaj gruaje të re nuk i mungojnë burimet. Me një BAC STG (shkencat dhe teknologjitë e menaxhimit dhe menaxhimit) në dorë, një DEUG në LEA (Gjuhë të Huaja të Aplikuara) dhe përvoja të larmishme profesionale si recepsioniste ose konsulente shitjesh dhe madje asistente dentare, Anissa mund të provojë se është e gjitha terren. Ajo me të vërtetë ka zgjedhur të "eksplorojë" për të zbuluar punën e saj ideale, të cilën përfundimisht do ta gjejë në gjysmë të rrugës midis botës tregtare dhe sekretariatit administrativ. "Pasi i testova pak të dyja, më në fund arrita në përfundimin se zgjidhja më e mirë ishte të mos zgjidhja", ajo buzeqesh Për fat të mirë, puna e Asistentit të Shitjeve ju lejon të kombinoni misionet. Vetëm 27 vjeç, ajo zgjodhi të stërvitej atje