A është shitja një art apo një shkencë?

Një profil i ri i shitësit ka filluar të shfaqet në fillimet, një haker hibrid i cili përdor mjete për të fituar efikasitet, procese për të fituar ndikim dhe paragjykime njohëse dhe të sjelljes për të përshpejtuar mbylljet e tij.

Zbuloni më shumë përmbajtje falas në faqen time personale

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bazat e gjendjes civile