Print Friendly, PDF & Email

Freemote kjo është Metoda A në Z për të qenë Freelancer, gjetja e klientëve dhe të qenit i lirë, e ndjekur nga afro 200 Freelancer!

Në këtë modul të parë të ofruar, Unë i afrohem Mendësisë (gjendjes shpirtërore) të profesionistit të pavarur, sepse pavarësisht nëse jeni duke filluar si freelancer, ose nëse keni tashmë klientët tuaj të parë, gjendja shpirtërore në të cilën ndodheni është hapi numër 1 për të qenë në gjendje të ecni përpara në pjesën tjetër dhe Vepro.

"Besimet tuaja bëhen mendimet tuaja, mendimet tuaja bëhen fjalët tuaja, fjalët tuaja bëhen veprimet tuaja, veprimet tuaja bëhen zakonet tuaja, zakonet tuaja bëhen vlerat tuaja, vlerat tuaja bëhen fati juaj." Gandi

Në program:

- Çfarë hapash ndjekin në përparimin e një Freelancer të suksesshëm

- Si të kalojmë nga një gjendje shpirtërore me rrogë në atë të një personi të vetëpunësuar

- 13 gabimet që nuk duhen bërë kur filloni

- Ushtrime për të eliminuar të gjitha frikërat dhe idetë e paramenduara që mund të keni në lidhje me Freelancing

- Komento pluhurosin sindromat e mashtruesit dhe objektit të ndritshëm një herë e përgjithmonë

- 15 urdhërimet e Freelance që është një hit për t'u shkarkuar

? Pjesa tjetër për ju pas këtij trajnimi

Është falas dhe pa rrezik për ju, ju keni gjithçka për të fituar duke iu bashkuar këtij moduli të parë falas

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

 

LEXO  Dëgjoni në mënyrë efektive