Rëndësia e Google Analytics 4

Në botën e sotme dixhitale, zotërimi i Google Analytics 4 (GA4) është një aftësi e vlefshme. Pavarësisht nëse jeni një tregtar dixhital, analist i të dhënave, pronar biznesi ose sipërmarrës, të kuptuarit se si të instaloni, konfiguroni dhe analizoni të dhënat në GA4 mund të përmirësojë shumë aftësinë tuaj për të marrë vendime të informuara të bazuara në të dhëna.

Google Analytics 4 është një mjet i fuqishëm që ofron njohuri të vlefshme për sjelljen e përdoruesit në faqen tuaj të internetit. Megjithatë, për të shfrytëzuar plotësisht potencialin e GA4, është thelbësore të kuptojmë se si ta përdorim atë në mënyrë efektive.

stërvitje "Google Analytics 4: Nga 0 në hero në GA4" në Udemy është krijuar për t'ju ndihmuar të zotëroni GA4 dhe të kaloni provimin e certifikimit GA4.

Çfarë ofron ky trajnim?

Ky trajnim falas në internet ju çon hap pas hapi përmes 4 veçorive të ndryshme të Google Analytics. Këtu është një përmbledhje e asaj që do të mësoni:

  • Instalimi, lidhja dhe konfigurimi i GA4 në një faqe interneti : Do të mësoni se si të zbatoni GA4 në faqen tuaj të internetit dhe si ta konfiguroni atë për të marrë të dhënat që ju nevojiten.
  • Lidhja e GA4 me shërbime të tjera : Do të mësoni se si të lidhni GA4 me shërbime të tjera si Google Ads, Google Big Query dhe Looker Studio për analiza të mëtejshme të të dhënave.
  • Krijimi i ngjarjeve të konvertimit në GA4 : Do të mësoni se si të përcaktoni dhe gjurmoni ngjarjet e konvertimit që janë të rëndësishme për biznesin tuaj.
  • Krijimi dhe analiza e gypave të konvertimit në GA4 : Do të mësoni se si të krijoni gypa konvertimi dhe t'i analizoni ato për të kuptuar udhëtimin e përdoruesve tuaj.
  • Përgatitja për provimin e certifikimit GA4 : Trajnimi ju përgatit në mënyrë specifike për të kaluar provimin e certifikimit GA4.
LEXO  Gmail Enterprise: Nga prezantimi në ekspertizë

Kush mund të përfitojë nga ky trajnim?

Ky trajnim është ideal për këdo që dëshiron të përmirësojë aftësitë e tij në Google Analytics 4. Pavarësisht nëse jeni plotësisht fillestar ose keni tashmë një përvojë me Google Analytics, ky trajnim mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja dhe t'ju përgatisë për provimin e certifikimit GA4.