Krijoni ose ridizajnoni faqe interneti, dizajnoni dhe prodhoni modele grafike, shkruani linja kodi duke respektuar zhvillimin e uebit dhe referencën natyrore… Misionet e një zhvilluesi të integruesit të uebit janë të shumta. Aftësi të vlerësuara nga rekrutuesit dhe për të cilat këshillohet të trajnohen. Përqendrohuni në pikat e forta dhe specifikat e trajnimit të ofruar nga ifocop. Bëhuni një zhvillues integrues me ifocop © ThisisEngineering RAEng - Unsplash Pikat e forta të trajnimit

Trajnimi i zhvilluesit të integruesve të faqeve ifocop - certifikimi i nivelit 5 RNCP (Bac +2) i njohur nga Shteti - ofrohet në baza intensive (4 muaj sigurisht pastaj 4 muaj praktikë në një kompani) dhe program studimi pune (2 ditë mësime dhe 3 ditë në një kompani në javë, për një vit). Përpara fillimit të mësimdhënies, nxënësit kanë akses në module të ndryshme (historia e gjuhës kompjuterike, prezantimi i HTML/CSS dhe JavaScript, konfigurimi i një redaktuesi teksti, etj.) duke i lejuar ata të kuptojnë sa më mirë hyrjen e tyre në trajnim. "Ky trajnim jep qasje në një mësim progresiv të aftësive të nevojshme për integrim dhe zhvillim falë një pedagogjie të përshtatur, shpjegon Laurence Baratte, asistente e drejtorit të qendrës ifocop Paris 11.