Detajet e kursit

Importantshtë e rëndësishme të krijoni një përshtypje të mirë që nga minutat e para që kaloni me mentorë ose klientë të mundshëm, apo edhe me miq. Në këtë udhëzues të vogël, Todd Dewett, autor dhe trajner i biznesit, ju tregon se si t'i tregoni një personi tjetër atë që po bëni dhe të siguroni që ata t'ju kujtojnë në një kohë shumë të shkurtër me një "katran" personal. Maksimizoni takimet tuaja në një kohë minimale dhe pasuroni rrjetin tuaj që nga fillimi!

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →