Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Bashkëpunimi është bërë një nga aftësitë më të vlefshme për një punonjës. Prandaj, njohja dixhitale në mjete të ndryshme bashkëpunimi mund t'ju ndihmojë të dalloheni mes kolegëve tuaj dhe të punoni në mënyrë më efikase. Në këtë kurs, trajneri juaj do t'ju tregojë se si të përdorni mjetet e specializuara të Microsoft 365 për të lehtësuar bashkëpunimin me anëtarët e ekipit tuaj dhe palët e interesuara në projektet tuaja aktuale. Pas kursit, do të jeni në gjendje të bashkëpunoni në mënyrë më efektive duke përdorur Teams dhe SharePoint.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Bazat e menaxhimit të projektit: ndryshimi