Detajet e kursit

Duke ndjekur këtë trajnim nga Martial Auroy, do të zbuloni se Microsoft 365 nuk është thjesht një grup i thjeshtë veglash zyre. Ai është i pajisur me mjete që favorizojnë shkëmbimin, ndarjen dhe komunikimin, me pak fjalë, punën bashkëpunuese. Pasi të keni mbuluar bazat, do të mësoni se si të krijoni grupe dhe të menaxhoni anëtarët e tyre dhe të drejtat e aksesit. Do të shihni se si të përfitoni nga mjetet e menaxhimit të detyrave si Planifikuesi dhe Ekipet, dhe si të nxisni një dialog më të hapur me Yammer, rrjetin social të ndërmarrjes. Në fund të këtij trajnimi, ju do të keni të gjitha kartat në dorë për të kryer në mënyrë efektive detyrat tuaja me ekipet tuaja.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →