Detajet e kursit

Paketa e mjeteve të Google po rritet në popullaritet për sa i përket shërbimeve dhe përdoruesve. Një llogari Google ju jep akses në shumë mjete zyre, si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Në këtë trajnim, Nicolas Levé ju fton të eksploroni të gjitha mjetet e Google në mënyrë që të keni një vizion global të shtrirjes së mundësive për sa i përket efikasitetit dhe komunikimit. Do të shihni se si të përdorni shërbime të ndryshme pa instaluar asgjë…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →