Përshkrim

Ky është një mësim shumë i plotë i konjugimit.

Në fund të trajnimit, ju do të dini se si të bashkoni foljet më mirë dhe do të keni asimiluar se si funksionon bashkimi.

Paralajmërim: nuk do të mësoni se si t'i përdorni foljet, thjesht si t'i lidhni ato.

Në të vërtetë, metoda ime konsiston në atë që fillimisht të dish të kombinosh gjithçka (sepse disa rregulla përsëriten), përpara se të mendoj për hollësitë e përdorimit të çdo ritmi.

Nuk u drejtohem fillestarëve, por nxënësve që tashmë kanë njohuri bazë të frëngjishtes dhe që duan të ndalojnë së bërëi gabime për shkak të mungesës së të kuptuarit se si funksionon gjuha.

Vlerat e kohëve, domethënë përdorimi i kohëve që do të keni mësuar t'i bashkoni në mënyrë të përsosur, do të jenë objekt i një trajnimi tjetër.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  BDES: tipare të reja në 2021?