Detajet e kursit

A mund të jetë një menaxher projekti efektiv dhe i drejtë, pa marrë parasysh një numër të caktuar pyetjesh etike? Trajneri Bob McGannon, autor, sipërmarrës dhe konsulent me mbi 25 vjet përvojë në menaxhimin e projekteve, prezanton se si të vendosni dhe zbatoni vlerat tuaja etike gjatë ciklit jetësor të projekteve tuaja. Ai shpjegon rregullat që duhen ndjekur dhe rreziqet që duhen shmangur për të realizuar potencialin tuaj si menaxher projekti, sipas kritereve të përcaktuara nga Instituti i Menaxhimit të Projekteve (PMI).

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →