Detajet e kursit

Me Nicolas Levé, zhytuni në Google Docs, një softuer në internet për përpunimin e tekstit, mjaft i aftë për të zëvendësuar zgjidhjet më tradicionale. Falë mjeteve të tij, ju do të jeni në gjendje të krijoni dokumente të nivelit profesional me, si pikë kryesore, mundësinë e ndarjes së tyre lehtësisht dhe promovimit të punës së përbashkët, në kohë reale. Në fund të këtij trajnimi, ju do të keni gjithçka që ju nevojitet për të prodhuar dhe shpërndarë dokumente cilësore, si individualisht ashtu edhe me ekipin tuaj të punës.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →