Në internet, një faqe që nuk mund të gjendet është një sajt që nuk ekziston. Për të ekzistuar, asgjë nuk është më efektive sesa të pozicionohesh mirë në motorët e kërkimit, në fjalë kyçe të njohura. Në këtë trajnim, Youssef Jlidi shpjegon se si të referoni një faqe nga A në Z. Do të shihni se si të optimizoni kohën e ngarkimit të një faqeje, të gjeni dhe shtoni fjalë kyçe ose të rrisni…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Cybermoi/s 2021: mbrojeni veten me fjalëkalime të sigurta