Detajet e kursit

Sa më kompleks të jetë një projekt, aq më shumë ka gjasa që të keni nevojë për ndihmë nga shitës dhe partnerë të jashtëm. Mësoni rreth blerjes së projektit, proceseve për planifikimin, menaxhimin dhe ekzekutimin e blerjeve të mallrave dhe shërbimeve për biznesin tuaj. Në këtë trajnim, Menaxheri i Projektit Bob McGannon ju udhëzon në procesin e blerjes së projektit, duke ju ndihmuar të përcaktoni nëse një blerje është e drejtë për projektin tuaj, ju udhëzon në qasjet e blerjes dhe shpjegon llojet e ndryshme të kontratave të blerjes, duke përfshirë kontratat me çmim fiks, kontratat kosto plus dhe kontratat kohore dhe materiale. Mësoni se si të planifikoni blerjet tuaja me mençuri me opsionet e planifikimit…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Lidhje e lehtë (fitoni fitimet tuaja të para në internet)