Detajet e kursit

Në këtë trajnim, që synon profesionistët e menaxhimit të projektit dhe menaxherët e tjerë që duhet të kontrollojnë kostot e tyre, Bob McGannon, ekspert në menaxhimin e projektit (PMP®), shpjegon se si të krijoni një buxhet solid bazuar në një strukturë të ndarjes së punës. Ju do të punoni me standardet e kostos dhe do të merrni parasysh raportin e shpenzimeve kapitale me shpenzimet operative. Më pas do të shihni se si të vendosni, menaxhoni dhe monitoroni buxhetin, si dhe disa këshilla nga terreni bazuar në projekte reale. Do të mësoni gjithashtu këshilla praktike për të kapur tejkalimet e buxhetit dhe për të menaxhuar ndryshimet e fushëveprimit.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Ushqyerja me gji: cilat janë detyrimet e mia?