Detajet e kursit

Në këtë trajnim, Bob McGannon, autor dhe menaxher i projektit, ju mëson se si të kuptoni njerëzit tuaj, të ndërtoni një ekip të fortë, të formësoni punën dhe të maksimizoni suksesin. Do të mësoni se si të negocioni për marrjen e burimeve tuaja, të vlerësoni dhe të kujdeseni për çdo profil profesional. Do të shihni gjithashtu se si të zgjidhni konfliktet dhe si të shfrytëzoni inteligjencën emocionale për të ndërtuar një stil më personal.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Krijoni një Panel Ultra Profesional të Excel!