Detajet e kursit

E domosdoshme për çdo menaxhim të projektit, komunikimi ka evoluar në mënyrë të konsiderueshme në vitet e fundit. Në këtë kurs, Jean-Marc Pairraud diskuton kanalet e ndryshme të komunikimit dhe përshtatshmërinë e tyre me palët e interesit të projektit tuaj. Ju do të shihni mjetet e ndryshme që ju lejojnë të moduloni një mesazh përkatës të përshtatur për marrësin e synuar. Kështu do të jeni në gjendje të vendosni teknikat që do të shoqërojnë një strategji të qëndrueshme dhe në zhvillim të komunikimit tuaj.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Pagesa e bonusit të Macron është e hapur deri më 31 dhjetor 2020?