Meqenëse kemi hyrë qartë në epokën e celularit të parë, ose të celularit së pari, bëni një pasqyrë të metodave për vendosjen në mënyrë efektive të një strategjie marketingu që synon konsumatorët nëpërmjet telefonave inteligjentë ose tabletëve të tyre. Në këtë trajnim nga Didier Mazier, eksploroni mundësitë e ofruara nga media celulare dhe mësoni se si të organizoni veprimet tuaja të marketingut celular. Zbuloni udhëtimet e reja të përdoruesve, optimizimin e faqeve të internetit për celularët, vendosjen…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →