Mësoni se si të vendosni një strategji efektive marketingu të bazuar në e-mail. Në një mjedis të dominuar nga mediat sociale, posta elektronike mbetet një kanal kryesor komunikimi, si në aspektin e blerjes dhe mbajtjes së klientëve. Zbuloni të gjithë çelësat për një strategji të suksesshme të marketingut me email. Diskutoni bazat dhe zbatoni mjetet profesionale të menaxhimit dhe ndjekjes së fushatës ditore. Nga shembuj konkretë...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →