A doni të komunikoni në mënyrë efektive dhe të mbështesni një kompani, një markë, një produkt apo një gamë në media dixhitale? Marketingu i përmbajtjes është çelësi i angazhimit tuaj. Me Didier Mazier, stërvituni mbi bazat e biznesit dhe ndërtoni strategjinë e marketingut të përmbajtjes që synon tërheqjen e audiencës së synuar. Menaxhoni planifikimin dhe optimizoni prodhimin e përmbajtjes duke përcaktuar objektivat dhe boshtet e komunikimit. Dizajnoni dhe shkruani ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Microsoft Dynamics 365 për shitje