Qasja e cilësisë brenda mjedisit të projektit është e integruar në të gjitha proceset e kompanisë. Në këtë kurs kushtuar menaxherëve të projektit, menaxherëve të QSE dhe sipërmarrësve, do të trajtoni çështjet e qasjes së cilësisë, do të studioni vlerësimin, kontrollin dhe menaxhimin e tij. Me Jean-Marc Pairraud, ju do të mësoni gjithashtu se si të menaxhoni problemet, dhe kështu do të keni mjetet dhe metodat që ju lejojnë të lidhni cilësinë me projektet tuaja në afat të gjatë.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Udhëzuesi i sistemit io