Detajet e kursit

Suksesi i një projekti varet rrënjësisht nga përfshirja e aktorëve të tij. Ne duhet të identifikojmë nevojat e tyre për të vënë cilësitë e tyre në shërbim të performancës. Në këtë kurs, ju do të analizoni aktorin në tërësinë e tij dhe singularitetin e tij dhe do të shihni se si ta menaxhoni atë në një mënyrë efektive dhe të respektueshme. Jean-Marc Pairraud kështu flet me menaxherët e personelit dhe drejtuesit e ekipit për t'i ndihmuar ata të kuptojnë dinamikën dhe motivimin e lojtarëve në një projekt.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Përparësitë e të qenit anëtar i CASDEN?