Print Friendly, PDF & Email

Detajet e kursit

Me Jean-Marc Pairraud, zbuloni se si të menaxhoni ndryshimet që ndodhin në çdo projekt. Në këtë trajnim, i cili u drejtohet menaxherëve dhe drejtuesve, do të mësoni të parashikoni ndryshimin, si dhe ta drejtoni dhe kontrolloni atë. Në fund të këtij trajnimi, ju do të mund të zotëroni këto situata ndryshimi, me ekipet tuaja të punës dhe të gjithë aktorët e projektit.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Certifikata e Kualifikimit Profesional (CQP)