Outlook në versionin ueb është praktik dhe përdoret gjithnjë e më shumë nga një kompjuter ose një smartphone. Nëse dëshironi të filloni me Outlook dhe Office 365, zbuloni këtë trajnim për të përdorur në mënyrë efektive një mjet administrimi ditor. Me Martial Auroy, specialist dhe partner i Microsoft-it, do të shihni se si të menaxhoni mesazhet, takimet, takimet dhe kontaktet tuaja. Ju gjithashtu do të merrni kontrollin e aplikacionit Microsoft To Do për të organizuar dhe ruajtur thjesht detyrat që do të kryhen. Kështu, do të zbuloni të gjitha opsionet për t'i konfiguruar në shfletuesin e një kompjuteri ose në një smartphone, në mënyrë që të bëni Outlook shoqëruesin tuaj të përditshëm.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kontributet dhe alokimet për CPF me rrogë