Në çfarë bazohet efikasiteti i biznesit? Nga një dëshirë e vërtetë për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve. Në këtë trajnim, Jeff Bloomfield, ish-menaxher i lartë në Genentech dhe themelues i Braintrust, shpjegon pse dhe si shitësit më të mirë mësojnë të vendosin veten në vendin e klientëve të tyre. Ai ofron strategji për njohjen dhe kuptimin e nevojave të klientëve tuaj, si dhe prezantimin e produktit ose shërbimit tuaj si zgjidhje për problemet e tyre. Jeff Bloomfield gjithashtu ju tregon se si të identifikoni të metat në procesin e biznesit tuaj ose të krijoni një të ri.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →