• Të kuptojnë karakteristikat kryesore të një Bachelor dhe mundësitë që ai ofron; kjo, falë dëshmive nga studentët, mësuesit dhe ekipet që mbështesin studentët gjatë gjithë arsimimit të tyre.
  • Zgjedhja e Bachelor-it të duhur
  • Organizoni veten sa më mirë dhe përmirësoni metodologjinë tuaj për të pasur sukses në provimet pranuese dhe/ose intervistat.
  • Dalloni më mirë ndryshimet midis programeve të shkollave të biznesit dhe kurseve të tjera më klasike universitare, në mënyrë që të gjithë të gjejnë vendin e tyre në lidhje me projektet e tyre të trajnimit.

Përshkrim

Ky kurs, i ofruar nga Shkolla e Biznesit ESCP dhe Shkolla e Biznesit SKEMA, u drejtohet të gjithë studentëve që janë të interesuar të angazhohen në një Bachelor, pavarësisht nga specializimi.

Ashtu si shumë studentë që zgjedhin Bachelorin për të vazhduar studimet e tyre pas diplomës, ju do të zbuloni veçoritë e tij, metodat e aksesit dhe nivelet e kërkuara në hyrje si dhe mundësitë për studime të mëtejshme dhe karriera që do të keni.

Ky MOOC do t'ju ndihmojë të vendosni të gjitha mjetet në anën tuaj për të pasur sukses në hyrjen tuaj në Bachelor.

Bachelor është i arritshëm për të gjithë; ju vetëm duhet të jeni të motivuar dhe kurioz.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Falas: Hyrje në SEMrush, mjeti i gjithanshëm dhe efektiv i marketingut